Om RegnskabsHuset.com

v/ Helle Nissen

 

Om RegnskabsHuset.com

RegnskabsHuset.com blev stiftet i 1994 af Helle Nissen, og har nu eksisteret i over 25 år. Hos RegnskabsHuset.com er det mig, som varetager alle opgaverne selv, og derfor får du din økonomiske assistance på et meget mere personligt plan. Det er meget vigtigt for mine kunder og mig, at det er lige netop mig der kommer ud hver gang – Det øger effektiviteten af mit arbejde. En af de vigtigste kompetencer hos mig er, at der altid er ”orden i penalhuset”.

RegnskabsHuset.com hjælper med

RegnskabsHuset.com tilbyder regnskabsmæssig assistance og hjælp til administrative opgaver til mindre eller mellemstore virksomheder, som ønsker at outsource regnskabsfunktionen, eller blot frigive nogle ressourcer i virksomheden. Mine kompetencer kan findes indenfor regnskab og bogføring, rådgivning, bestyrelsesarbejde og HR. Derudover kan jeg også tilbyde en post i andre virksomheder som regnskabschef på timebasis.

Jeg er meget fleksibel, og kan arbejde ude hos kunden, eller på mit eget kontor.

Hvad siger kunderne?

Hos mine kunder bliver der sat stor pris på, at jeg er utrolig effektiv, og at alt stemmer, når jeg tager derfra.

Kontakt mig

Kunne du tænke dig at høre mere? – Giv mig et kald eller send en e-mail, og få en uforpligtiget snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Find mig på LinkedIn

INFORMATION

RegnskabsHuset.com

v/ Helle Nissen

CVR: 18067676

 

Lavendelvej 66, 6000 Kolding

Tlf: 40 60 88 25

Email: hn@regnskabshuset.com

Designet af Thomsen Digital